Lämna katten på ett tryggt kattpensionat

Ett kattpensionat är som ett hotell för katter kan man säga. Kanske det är så att du har en katt, men ska på semester? Då måste du se till att katten har någonstans att vara under tiden. Din katt får inte vara hemma själv. En katt kräver tillsyn minst en gång per dygn nämligen. Det bästa du kan göra för din katt är att lämna den till någon som kan ta hand om den medan du är borta.

 Almviks kattpensionat är ett sådant ställe där du kan inackordera katten när du åker bort. En del väljer att lämna sin katt hos vänner när de reser bort. Men inte alla har den möjligheten. Då är det bra att satsa på ett pensionat för katt.

Pensionat för katter

Du som har en resa du ska åka på, se till att din katt får plats på ett kattpensionat. Väljer du att lämna din katt hos Almviks Kattpensionat så kan du vara säker på att din katt har det riktigt bra medan du är borta. Hos dem finns det kattrum där de kan vistas och det finns hyllor, kattlådor och tillgång till torrfoder. Klöspålar finns det också. 

Du som har flera katter du vill lämna in på detta katthotell kan få ett dubbelrum till dem så att de får vara tillsammans.  Du kan även lämna hundar här hos dem, då de även har hundpassning. En katt ska även den ha det bra medan du är på semester. Så det är bra att du ser till att ha ordnat med sånt innan du åker bort. Väljer du att lämna in din katt på katthotell får den det riktigt bra. Det gör att du kan åka på semester med gott samvete.

Inlägget postades i Djur